Şehit Buhari Ağçelik Anaokulu

Telefon : 0422 502 00 56 (okul)
Belgegeçer : 0422 502 00 56 (okul)
WEB https://shtbuharianaokulu.meb.k12.tr
Adres : Bostanbaşı Mah. Çiftlik Cad. No7 YEŞİLYURT/MALATYA
VİZYON : Vizyonumuz;okulunu seven,paylaşmayı bilen,sorun çözebilen,karar verebilen,öğrenmeyi bilen;sorumluluk,hoşgörü,yardımlaşma,dayanışma duygusu gelişmiş,mutlu,güvenli,sağlıklı,başarılı çocuklar yetiştirmek ve mesleki gücümüzü çocuktan yana kullanmaktır.
MİSYON : Misyonumuz;insan sevgisini esas alan bir anlayışla okul öncesi eğitimini gün geçtikçe daha nitelikli kılmak,insanlara sevgiyle yaklaşabilen, kendisiyle ve çevresiyle barışık, paylaşımcı, çağa yön verebilen kendi alanında lider bireyler yetiştirmek,çocukların düşünmelerini, soru sormalarını, düşündüklerini ifade edebilmelerini, rahatça cevaplar üretebilmelerini destekleyici ortamlar oluşturmak,çocukların özgürce deneyimler kazanabilmelerine, problem çözebilme becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirmeye uygun eğitim ortamları oluşturmak;sınıf, araç- gereç, bahçe, oyun ve spor alanlarının fiziksel donanımlarını arttırmak ve bunların kalitesine önem vermektir.
BAŞARILAR : .

Yabancı Dil : İngilizcer